Peneraju kegemilangan Malaysia - Jurey Latiff Rosli; Kamarul Azize; Adenan Ali; Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia; Malaysia. Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan; World Evolution Brain (Firm) ([Hulu Kelang, Selangor] : Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS), 2015)
Menelurusi sumbangan dan pencapaian 4 perdana menteri terdahulu kepada kegemilangan negara Malaysia
Title from disc label and container.
Juru kamera, Yusni Yusoff ; skrip, Hidayat Hamid ; penyunting, Kamarul Azize ; muzik, Jamie James.
Suara latar, Adenan Ali.
DVD player required.
In Malay.
Keywords: Abdul Rahman, -- Tunku, Putra Al-Haj, -- 1903-1990; Abdul Razak bin Dato' Hussein, -- Tun Haji, -- 1922-1976; Hussein Onn, -- Tun; Mahathir bin Mohamad, -- Tun, -- 1925-; Prime ministers -- Malaysia -- Biography; Statesmen -- Malaysia -- Biography; Politicians -- Malaysia -- Biography; Malaysia -- Politics and government; Documentary videos; Multimedia collection; Videodiscs