Rahsia Bisnes Orang JEPUN - Ann, Wan Seng (Kuala Lumpur : PTS Professional, 2006)
Orang Jepun terkenal dengan budaya Keisan ataupun 'gila kerja'. Budaya inilah yang membantu mereka berjaya dalam bisnes. Ketahui banyak lagi rahsia bisnes orang Jepun di dalam buku ini. Sesuai sebagai panduan dan motivasi untuk usahawan tempatan.
includes index and bibliographical references
PSZJBL PSZKLL PRZSL PAGOH
Keywords: Success in business -- Japan; Businesspeople -- Japan; Business enterprises -- Japan