CELIK CATUR 2 - Encik Leng Norazlin Juarih; Nasrul Humaimi Mahmood (Place of production not identified] : Albar Creative Enterprise, 2020)
Buku Celik Catur 2 ini merupakan kesinambungan dari buku Celik Catur. Buku ini mengandungi 10 permainan IM Mas Hafizulhilmi dari tahun 1991-1997 yang disertakan ulasan dan analisa ringkas sesuai untuk bacaan dan rujukan pemain amatur yang mempunyai rating FIDE bawah 1500.
Reference : p.129
Keywords: Chess; Board games